Direktlänk till inlägg 31 mars 2008

Konsumtionens problem

Av Lantliv - 31 mars 2008 14:28

Jag hittade en uppmaning hos Clara som jag skulle vilja dela med mig av!

Ta 20 minuter till denna - SNÄLLA


The story of stuff


 
ANNONS
 
Dubbelörnen

Dubbelörnen

6 maj 2008 08:55

Hur går det med växthuset?! Jag blev ju snuvad på dina bilder förra året... Efter vår byggmatch så borde jag ha blivit belönad med bilder eller *skrattar*.

Här är vi igång med hjälp av element ;).

KRamar

http://karljohansgarden.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lantliv - 22 mars 2008 14:54

Mina påskägg  

Av Lantliv - 23 oktober 2007 13:23

I söndags var jag och sonen kreativa. Mästerverket ser ni på min andra blogg. Lycka och Liv....

Av Lantliv - 7 oktober 2007 18:45

I måndags så anlände vårt nytillskott på djurfronten. Det är ju några stycken nu! Jag är egentligen ingen hundvän. Har varit uppvuxen med hundar i alla former och alltid varit runt hundar - så bagarens barn... Men det är ju inte så att jag avskyr dem...

Av Lantliv - 1 oktober 2007 10:50

I går var jag på meditationskurs - och led. Det gjorde ont överallt och jag upplevde aggression. Låter inte så kul va? Men idag känns det att något har hänt att ett lager har släppt. Hur - vad, det vet jag inte. Han som hade kursen har en liten dikt ...

Av Lantliv - 28 september 2007 13:40

Ibland hinner jag även lägga in en tanke på min andra blogg Lycka och Liv...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se