Direktlänk till inlägg 18 september 2007

Babysång och nejsägande

Av Lantliv - 18 september 2007 12:17

Åh vilket härligt påfund - babysång. Det är så fascinerande att se hur bebisarna tar in de andra bebisarna och sångledaren. Man ser hur de utvecklats sekund för sekund. Så mysigt och stärkande att jag kan ge så mycket till min bebis - det är så tydligt, svårt att förklara. När man sjunger och är nära så intensivt i nästan en timme, det är som de fysiska meditationer jag brukar göra när jag flummar runt på hitta-dig själv-kurser. Jag känner verkligen hur jag öppnar upp och hittar ett flöde, men att sjunga är ju så där har jag förstått (har aldrig varit någon sångare direkt).


Och jag sa nej idag till en jobbgrej som jag borde åka på och skulle nog tycka att det var riktigt trevligt - men jag känner att, nej - jag VILL vara hemma idag - HERRE (som min son skulle sagt som är en förkortning av herregud), vad jag är bra trallala.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Dubbelörnen

18 september 2007 22:36

It must have been a real Hallelujah moment!!

Men tycker ändå det går bra för mig här hemma, det där med NEJ... sätter mig i arb ledarstolen tills ja-anfallet går över o så är det så mycket lättare att säga nej *gapskrattar*

kRAMAR

 
Esters mamma

Esters mamma

19 september 2007 13:22

Vad du var duktig! Det är svårast att säga nej. ..
Ester älskar musik och sitter och gungar när dom rätta takterna kommer. På våra sångstunder så har hon lite svårt att sitta still utan lever sig med och bara älskar applåderna i slutet. Vad månde det bliva... :-)

http://estersmamma.blogg.se

 
Ellasmamma

Ellasmamma

21 september 2007 11:07

Oh babysång, det tror jag inte finns här, Ella får nöja sig med en mamma som trallar falkst och en pappa som är dålig på sångtexter. Men än så länge applåderar hon glatt...

http://ellasmamma.blogspot.com

 
Ingen bild

Astrid

24 september 2007 16:41

Bra! Det är just va du är det vännen.
Kramimassor!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lantliv - 31 mars 2008 14:28

Jag hittade en uppmaning hos Clara som jag skulle vilja dela med mig av! Ta 20 minuter till denna - SNÄLLA   The story of stuff           ...

Av Lantliv - 22 mars 2008 14:54

Mina påskägg  

Av Lantliv - 23 oktober 2007 13:23

I söndags var jag och sonen kreativa. Mästerverket ser ni på min andra blogg. Lycka och Liv....

Av Lantliv - 7 oktober 2007 18:45

I måndags så anlände vårt nytillskott på djurfronten. Det är ju några stycken nu! Jag är egentligen ingen hundvän. Har varit uppvuxen med hundar i alla former och alltid varit runt hundar - så bagarens barn... Men det är ju inte så att jag avskyr dem...

Av Lantliv - 1 oktober 2007 10:50

I går var jag på meditationskurs - och led. Det gjorde ont överallt och jag upplevde aggression. Låter inte så kul va? Men idag känns det att något har hänt att ett lager har släppt. Hur - vad, det vet jag inte. Han som hade kursen har en liten dikt ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se