Direktlänk till inlägg 17 september 2007

Dagarna går fort

Av Lantliv - 17 september 2007 11:22

Vilken helg - spöregn, storm och sol med hög klar luft ackompanjerat till ett riktigt PMS humör - hääärligt. Not. Men nu är det hemma-måndag med stängningsdag på skola och dagis + hur mycket som helst att göra. Hur kan man ha så mycket man måste när jag bara säger nej till allt. (eller kanske inte riktigt, då - bevisligen) Har köpt "Konsten att säga nej" av Jesper Juul måste nog sätta tänderna i den - fort, fort. För f-n jag är ju mammaledig med avsikten att njuta av familjen! Börjar jobba första december igen - ångest, men ändå inte, men ändå. Nej jag är inte obeslutsam - inte alls.


Ja ja - tröstsurfar runt lite och hittar ugglemammans blogg från ITmammans, där jag hittar detta lill skojiga pysslet.


Så jag skappar denna affirmation till mig själv.

Måste rusa...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Persilja

17 september 2007 13:50

Bra att du tar dig tid att pyssla! Haha! Svisch-iväg!

 
fialotta

fialotta

17 september 2007 22:44

Oj, inte en ledig stund låter det som.
En vis gammal man sa en gång till mig att "sånt är livet" och visst är det väl det, men ibland skulle det va skönt om tiden gick lite långsammare :)

http://www.fialotta.bloggagratis.se

 
Dubbelörnen

Dubbelörnen

18 september 2007 07:45

Försök åtminstone ge dig tid att njuta av dina mammadagar... Lovar att du kommer att se tillbaka på dem ;)
Den där boken ska jag nog också köpa, blir nog aldrig fullärd *ler*

Kramar

http://karljohansgarden.blogspot.com

 
Lantliv

Lantliv

18 september 2007 12:30

JApp - idag har jag tagit mig i kragen - se nästa inlägg : )

Började läsa boken igår - som vanligt slår Jesper Juuls huvudet på spiken.

http://lantliv.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lantliv - 31 mars 2008 14:28

Jag hittade en uppmaning hos Clara som jag skulle vilja dela med mig av! Ta 20 minuter till denna - SNÄLLA   The story of stuff           ...

Av Lantliv - 22 mars 2008 14:54

Mina påskägg  

Av Lantliv - 23 oktober 2007 13:23

I söndags var jag och sonen kreativa. Mästerverket ser ni på min andra blogg. Lycka och Liv....

Av Lantliv - 7 oktober 2007 18:45

I måndags så anlände vårt nytillskott på djurfronten. Det är ju några stycken nu! Jag är egentligen ingen hundvän. Har varit uppvuxen med hundar i alla former och alltid varit runt hundar - så bagarens barn... Men det är ju inte så att jag avskyr dem...

Av Lantliv - 1 oktober 2007 10:50

I går var jag på meditationskurs - och led. Det gjorde ont överallt och jag upplevde aggression. Låter inte så kul va? Men idag känns det att något har hänt att ett lager har släppt. Hur - vad, det vet jag inte. Han som hade kursen har en liten dikt ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se