Direktlänk till inlägg 6 september 2007

Babysim, höns och utlovad Höga Kusten vy

Av Lantliv - 6 september 2007 12:21

Babysim idag för första gången efter sommaren. Bebis plaskar på och det är så varmt och skönt. Vilket lyx med 36 gradigt vatten. Vatten är verkligen mitt rätta element, det bästa jag vet är ju att bada. I dag var det många i simgruppen men det var kul att se alla igen. Vad fort tiden går! Nu är bebis åtta månader och kryper för fullt, dra sig upp och drar i allt. Hjälp måste snart börja jobba igen med andra ord!


Bebis blir supertrött av badet och då blir hon så liten, så liten. Skulle kunna somna i vattnet. Att luta sig bakåt mot mamma och bara mysa i vattnet är bäst på slutet, då njuter hon. Blir nog en vattenmänniska denna också.


Under sommaren har det dykt upp lite höns på gården. Vi har haft två hönor och två tuppar ett tag nu, men i natt kom det  beställda bruna värphönsen också. Kul, kul. Tanken var dock att de skulle kommit i juni. Men nu får vi mycket egna ägg i allafall - det är lyxigt.Har ändrat titeln på sidan som ni kanske ser. Det är många bloggare som heter Lantliv, eller liknande, så jag tänkte att det blev lite tydligare så här. Det är ju mitt lantliv här i Höga Kusten jag skriver om, inte så mycket inredning (även om det är kul med). Här kommer en liten Höga Kusten vy som jag lovat Dubbelörnen. Håll till godo.
 
ANNONS
 
Clara

Clara

6 september 2007 12:48

Tjenare kompisen....vad roligt att höra av dig inne hos mitt.....sprang genast hit för att kolla läget! sist jag var här så var det vilopaus.....det måste man ju ha ibland!!! Förstår att du har fullt upp med bebis och allt...det var längesedan jag hade smått!! Nu orkar jag knappt gå upp och släppa ut katten när han skriker mitt i natten...jisses, tiderna förändras!!! Nåväl....det var iallafall roligt att du tittade in och att du är pigg och glad!!! En stor kram till dig .....

http://claraslinneskap.blogspot.com

 
Dubbelörnen

Dubbelörnen

6 september 2007 13:45

Åhhhh... finns det någon plats som känns friare, där luften är friskare än just den här... Njuuuuter....

Tack vännen *ler*

http://karljohansgarden.blogspot.com

 
stina

stina

6 september 2007 16:09

Jag älskar höns. Vacker bild också.

Jag höll på med babysim med min äldste son, när han var liten alltså*s*. Det var härligt tycker jag. Kramis

http://hemmapalandet.blogspot.com

 
Esters mamma

Esters mamma

6 september 2007 17:16

Alltså, vad Sverige är vackert. Jag älskar skog och berg!
vilket vackert ställe, jag måste komma och dricka det där kaffet nån gång...

http://estersmamma.blogg.se

 
Kaffeflickan

Kaffeflickan

6 september 2007 19:45

Tänkte bara önska välkommen tillbaka.

http://timelessrooms.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

7 september 2007 14:01

Vi ska ha höns nästa sommar. Har inte haft tid denna sommar. Blev det Hedemora för er?
Ser inte på den lilla bilden.

 
Ingen bild

Lantliv

7 september 2007 18:53

Persilja: en av dina kommentarer försvann! måste tryckt fel - sorry. Men det är inte våra höns på bilden, den hade jag i datorn. Men dom är lik. Ingen Hedemora har det blivit ännu. Det är någon dvärghöna av nåt slag en av dem sen är det cuschin eller nåt sånt, med lite fjädrar på fötterna. två tuppar och en höna. De 20(!) som kom för någon dag sen är bruna värphöns - bara : )Ocgh som kostade 64 kr exkl moms styck

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lantliv - 31 mars 2008 14:28

Jag hittade en uppmaning hos Clara som jag skulle vilja dela med mig av! Ta 20 minuter till denna - SNÄLLA   The story of stuff           ...

Av Lantliv - 22 mars 2008 14:54

Mina påskägg  

Av Lantliv - 23 oktober 2007 13:23

I söndags var jag och sonen kreativa. Mästerverket ser ni på min andra blogg. Lycka och Liv....

Av Lantliv - 7 oktober 2007 18:45

I måndags så anlände vårt nytillskott på djurfronten. Det är ju några stycken nu! Jag är egentligen ingen hundvän. Har varit uppvuxen med hundar i alla former och alltid varit runt hundar - så bagarens barn... Men det är ju inte så att jag avskyr dem...

Av Lantliv - 1 oktober 2007 10:50

I går var jag på meditationskurs - och led. Det gjorde ont överallt och jag upplevde aggression. Låter inte så kul va? Men idag känns det att något har hänt att ett lager har släppt. Hur - vad, det vet jag inte. Han som hade kursen har en liten dikt ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se