Direktlänk till inlägg 5 september 2007

Dagens tur och lite trädgård

Av Lantliv - 5 september 2007 20:44

Jag glömde kameran ändå! Men turen var supermysig. Två timmar upp på bergen och ner i skogen. En liten fikapaus med goda smörgåsar och kaffe. Mycket tölt och några riktigt härliga galopper- vad mer kan man önska?


Men jag har ju lovat bilder så här är en från i somras på den mest tacksamma blomman i mina rabatter i år. Bergslin. Den har blommat hela sommaren från juni till nu! Helt fantastisk, det är andra året jag haft den.Bakom ser ni en röd stjärnflocka som tyvärr hamnade lite i skymundan.


Det har varit en bra växtsommar här. Lite kallt kanske i början, och torrt men sen kom det i kapp. Till och med bladlössen höll sig borta i stort sett hela sommaren, så rosorna han blomma fint. Men det är ju nu man ska ut i rabatterna och fixa, men jag är så dålig på det på hösten. Jag har i allafall bestämt att nästa års projekt är dammen som måste fräschas upp och köksträdgården som skall utökas.

 
ANNONS
 
Dubbelörnen

Dubbelörnen

5 september 2007 21:40

Nu när man äntligen har kommit fram efter hur många "klickanden" som helst... Kan man få önska sig någonting??!!

En bild fr mitt favvoställe... Du skriver om ridtur uppe i bergen... jag bara smälter...

Kramar min favvisplatsboare

http://karljohansgarden.blogspot.com

 
Ingen bild

Lantliv

5 september 2007 21:56

Åh jag som har varit sååå dålig med kameran - jag skäms. Borde tänkt lite mer på dig!!!! Men jag ska titta i arkiven. Vet att ajg har lite bilder från nåt fiskeläge som jag gillar - men du får vänta tills imorrn hi, hi *retas*

 
Ingen bild

Dubbelörnen

5 september 2007 22:11

Onytaget el ej, är det inte önsketid efter så långt uppehåll???!!! *mycket förvånad*

Och väksthuuse, varsch blev de av dän då??!!! Blåschte den bårt el blev den mäst sisådär piinsam *skrattar*...

Hä ha ifall schördats, båd tomat o physalis kommer i massor. Gurken gick he åt fandersch... Ha fått veta fr min Växthusguuruu att Shit häppens... så jag ska nog ha det mååtåt näst sommar! Shit häppens!

Vad jag har saknat dig!!!
Goaste kramarna

 
Ingen bild

Lantliv

5 september 2007 22:16

Hahahah!du är bara så bäst. Växthuse ä kvar. Aningens mycket djungel där nu, men tomater i parti och minut. En vinranka som inte har blommat med en endaste blomma, bara löv. Chili. Och basilika - guu va bra det är att odla den i växthus, har blivit hur mycket som helst som jag bara toppar och toppar. Sallad, pesto, pesto och torkat och fryst och pesto

 
Esters mamma

Esters mamma

5 september 2007 22:32

tänkte faktiskt på dig i somras när vi åkte hemåt från Tornedalen. Vi bilade och så...
Här nånstans är hon med sina hästar tänkte jag:-)
Nu har jag ju sett var det är så nästa gång så ringer jag och ber om lite kaffe. Ester älskar djur så hon kan gott få klappa lite hästar.
Ska snart åka till Island igen, ska du med?

http://estersmamma.blogg.se

 
Ingen bild

Lantliv

6 september 2007 07:48

Självklart ska du ringa nästa gång. Klart Ester ska klappa lite hästar : ) Nu har vi höns också. JAg åker med till Island, men skippar ridningen och badar varmt i källorna hela dagarna, som du skrev om i våras. NICE

 
stina

stina

6 september 2007 08:11

Hej, gummeligumman!

Hoppas att det är bra med dig.

Golfhumorn ja, visst är den bra? Hehe...

Vacker bild, vännen. Kramis

http://hemmapalandet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lantliv - 31 mars 2008 14:28

Jag hittade en uppmaning hos Clara som jag skulle vilja dela med mig av! Ta 20 minuter till denna - SNÄLLA   The story of stuff           ...

Av Lantliv - 22 mars 2008 14:54

Mina påskägg  

Av Lantliv - 23 oktober 2007 13:23

I söndags var jag och sonen kreativa. Mästerverket ser ni på min andra blogg. Lycka och Liv....

Av Lantliv - 7 oktober 2007 18:45

I måndags så anlände vårt nytillskott på djurfronten. Det är ju några stycken nu! Jag är egentligen ingen hundvän. Har varit uppvuxen med hundar i alla former och alltid varit runt hundar - så bagarens barn... Men det är ju inte så att jag avskyr dem...

Av Lantliv - 1 oktober 2007 10:50

I går var jag på meditationskurs - och led. Det gjorde ont överallt och jag upplevde aggression. Låter inte så kul va? Men idag känns det att något har hänt att ett lager har släppt. Hur - vad, det vet jag inte. Han som hade kursen har en liten dikt ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se