Direktlänk till inlägg 4 september 2007

Bilåkande och kvällstur

Av Lantliv - 4 september 2007 21:39

Tack för alla välkommen-tillbaka hälsningar - gullungar! Lite ringrostig är man ju och inte riktigt fast vid datorn än. Och hur det slog mig att jag varit urusel med kameran. Ja, ja dubbelörnen jag ska "he" mig ut i växthuset och fota - jag ska!


Idag har det varit en sån där evighetsåkande dag när man bara sitter i bilen, fast jag har inte gjort något. Skjutsa - hämta, mammaträff, bil på verkstad som ska hämtas, handla.


Men en underbar avslutning på dagen med en ridtur tillsammans med min 8-åriga dotter och min lillasyster som är hemma på besök. Nyregnat och sol, härliga hästar och underbar höstluft. I morgon ska jag ut med en kompis och rida på förmiddagen - jag tror inte jag ridit två dagar i sträck på flera år! Det blir liksom aldrig av om man inte måste. Och när vi startade med hästeriet för snart åtta år sedan så blev det lite mycket av den varan, sen barnen och en massa andra undanflykter - med ack så härligt det är när jag väl kommer ut! Men vad kallt det blev så fort solen gick ner. Fast jag gillar ju hösten!


Nu ska jag ladda batterierna till kameran så att jag har nåt att visa er i morgon.


 
ANNONS
 
Dubbelörnen

Dubbelörnen

5 september 2007 08:00

Äntligen så vaknar hon ur sommardvalan !!

Sitter fortf kvar här o väntar på info om din sommar, foton på växthuset osv osv... *trummar med fingrarna*

Kramar vännen

http://karljohansgarden.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lantliv - 31 mars 2008 14:28

Jag hittade en uppmaning hos Clara som jag skulle vilja dela med mig av! Ta 20 minuter till denna - SNÄLLA   The story of stuff           ...

Av Lantliv - 22 mars 2008 14:54

Mina påskägg  

Av Lantliv - 23 oktober 2007 13:23

I söndags var jag och sonen kreativa. Mästerverket ser ni på min andra blogg. Lycka och Liv....

Av Lantliv - 7 oktober 2007 18:45

I måndags så anlände vårt nytillskott på djurfronten. Det är ju några stycken nu! Jag är egentligen ingen hundvän. Har varit uppvuxen med hundar i alla former och alltid varit runt hundar - så bagarens barn... Men det är ju inte så att jag avskyr dem...

Av Lantliv - 1 oktober 2007 10:50

I går var jag på meditationskurs - och led. Det gjorde ont överallt och jag upplevde aggression. Låter inte så kul va? Men idag känns det att något har hänt att ett lager har släppt. Hur - vad, det vet jag inte. Han som hade kursen har en liten dikt ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se