Direktlänk till inlägg 30 augusti 2007

Dagens tema: Sommar bad

Av Lantliv - 30 augusti 2007 12:50

Hej alla glada här kommer några snabba bilder på alternativa badplatser i sommar. Vi har haft en superfin sommar här i Höga Kusten, vi har gynnsamt läge med bergen och havet, högtrycken brukar stanna här. Lite kallt i början av somamren men vi badade i havet så sent som förra veckan och det var störtskönt.


Pannan har lagt av så varmvatten inne har vi inte än. Här är det bebis som får bada av sig lite - dock inte med diskmedlet : )
En annan varm dag tog jag våran långa vattenslang och fyllde upp baljan jag brukar bära tvätten till torkställningen med. Fick t.o.m fylla på lite kallvatten eftersom allt varmvatten som värmts upp i slangen  var lite väl varmt för en bebis. Efter bebisbadet tog storebror över baljan och låg och filosoferade i 20 minuter i vattnet.Hoppas ni haft det lika gott som vi - stor kram till alla!

 
ANNONS
 
Mossfolk

Mossfolk

30 augusti 2007 21:50

Härligt att ni haft en bra sommar! Hi, alla ställen går att bada på :)

http://mossfolk.blogspot.com

 
Dubbelörnen

Dubbelörnen

30 augusti 2007 22:47

Gissa om jag har saknat dig!!!???

Hur har det gått med växthuset o alla planatorna o allt annat???!!!! Har en massa frågor... så börja fyll på med info o jag vill se en bild på växthuset!!!! *bestämt*

KRamar i mängder

http://karljohansgarden.blogspot.com

 
Sara

Sara

31 augusti 2007 15:52

Hi hi...våra bran brukade också bada i diskhon! Kram och trevlig helg!

http://www.uppepavinden.blogspot.com

 
IT-mamman

IT-mamman

1 september 2007 22:50

Vilka härliga sommarbilder! Kul att läsa hos dig igen!

http://itmamman.wordpress.com

 
Ellasmamma

Ellasmamma

3 september 2007 09:40

Välkommen tllbaka till cybervärlden, har saknat dig. kul att sommaren varit bra.

http://ellasmamma.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

7 september 2007 13:58

Hm! Koden jag skulle skriva var "vrak". Inget personligt hoppas jag! Vad SKOJ att du är tillbkaa från din lååååånga bloggsemester!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lantliv - 31 mars 2008 14:28

Jag hittade en uppmaning hos Clara som jag skulle vilja dela med mig av! Ta 20 minuter till denna - SNÄLLA   The story of stuff           ...

Av Lantliv - 22 mars 2008 14:54

Mina påskägg  

Av Lantliv - 23 oktober 2007 13:23

I söndags var jag och sonen kreativa. Mästerverket ser ni på min andra blogg. Lycka och Liv....

Av Lantliv - 7 oktober 2007 18:45

I måndags så anlände vårt nytillskott på djurfronten. Det är ju några stycken nu! Jag är egentligen ingen hundvän. Har varit uppvuxen med hundar i alla former och alltid varit runt hundar - så bagarens barn... Men det är ju inte så att jag avskyr dem...

Av Lantliv - 1 oktober 2007 10:50

I går var jag på meditationskurs - och led. Det gjorde ont överallt och jag upplevde aggression. Låter inte så kul va? Men idag känns det att något har hänt att ett lager har släppt. Hur - vad, det vet jag inte. Han som hade kursen har en liten dikt ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se