Direktlänk till inlägg 12 juni 2007

Sommarlov på landet

Av Lantliv - 12 juni 2007 20:13

Måste nog inse att jag har tagit sommarlov från bloggandet ett tag. Det gör jag med uppmaningen till er att få tag i tidningen CAMINO och läsa den.


CAMINO är Sveriges första magasin för en smartare och mer hållbar livsstil. Bakom magasinet står Getaware ekonomisk förening, ett företag som syftar till att inspirera människor, företag och organisationer till att göra mer hållbara val.

Camino nummer 1


Jag har läst båda nummren och de är väldigt inspirerande och ger hopp om livet - det finn valmöjligheter för oss som VILL leva i en hållbar utveckling.


Många bra annonser med tips om var man kan hitta ekokläder, mat m.m

På hemsidan skriver man: Camino är ett livsstilsmagasin som inspirerar till hållbar konsumtion. Integritet och självständighet är ledord vid magasinets produktion. Camino är inte beroende av bidrag och tillhör ingen stor mediekoncern. Magasinet finansieras genom Caminos vänner och annonsörer.


På hemsidan finns även köpställen och möjlighet att prenumerera.


Trevlig sommar vänner!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Persilja

13 juni 2007 00:29

Hej! Bra tips-ska genast köpa en och läsa! Du ska få ett bloggtips av mig; "Frivillig enkelhet" heter bloggen och jag kan inte adresen så kika in p åmin länklista så finns den där. Det är en tjej (från Luleå) som försöker leva utan att konsumera mer än absolut nödvändiga saker och inte GÖRA onödiga saker heller. LEva enkelt och finna harmoni och livsstil som inte tär på varken samvete eller miljö. Mycket inspirerande i sina bitar!
KRAMAR! Trevligt sommarlov!!!

 
Clara

Clara

15 juni 2007 07:33

Den där tidningen ska jag be biblioteket här i stan ta hem....den verkar ju mycket intressant!!! Ha det så skönt så ses vi lite mer regelbundet när hösten börjar smyga sig på och tiden räcker till lite mer bloggande! Kram

http://claraslinneskap.blogspot.com

 
Dubbelörnen

Dubbelörnen

15 juni 2007 13:56

Men hur går det med växthuset??!! Jag vill ju så gärna se bilder... bara några... snälla... Det finns nya bilder inifrån grönskan hos mig...

Kramar

http://karljohansgarden.blogspot.com

 
Lisa

Lisa

18 juni 2007 12:52

Tack för tipset, ska skicka efter den tidningen. Här får du ett blogtips av mig, liknande det Persilja gav. http://notbuying.blogspot.com/

http://mittlillahus.blogspot.com

 
fialotta

fialotta

26 juni 2007 09:27

Jamen den tidningen måste jag ju försöka få tag på!

http://fialotta.bloggagratis.se

 
Lisa

Lisa

5 augusti 2007 00:43

Fick min första Camino idag och den var verkligen jätteintressant. Bra motvikt mot alla fina inredningsbloggar som jag blir helt hjärntvättad av :)

http://mittlillahus.blogspot.com

 
Ingen bild

Dubbelörnen

24 augusti 2007 08:21

Måste ju erkänna att jag faktiskt saknar dig...

Kramar

 
Ingen bild

Lantliv

24 augusti 2007 12:24

Jag saknar dig med! Och er andra. Är inte och tjuvkikar på era sidor ibland. Men skrivklådan börjar komma. så snart snart hoppas jag få in ett inlägg. Kramis på er

 
Dubbelörnen

Dubbelörnen

24 augusti 2007 21:36

DU LEVER!!!!! YYYIIIPPPEEE... hon finns kvar... Om du visst så många gånger jag klickat in hos dig för att upptacka samma gamla sida... Till slut blev jag orolig för att något hänt... Saknar dig så mycket!!! Så du går o smygkikar *skrattar* Hmmmm.... måste kolla in IPnr fr Höga Kusten *fniss*

Har så många frågor!! Kan du inte maila mig svaren *gapskrattar* Ja du vet säkert vilka frågor jag har... o har du inget vackert kort på dottern o utsikten o sommaren som gör mig alldeles varm o lycklig???!!! *ler*

Kramar i mängder

http://karljohansgarden.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lantliv - 31 mars 2008 14:28

Jag hittade en uppmaning hos Clara som jag skulle vilja dela med mig av! Ta 20 minuter till denna - SNÄLLA   The story of stuff           ...

Av Lantliv - 22 mars 2008 14:54

Mina påskägg  

Av Lantliv - 23 oktober 2007 13:23

I söndags var jag och sonen kreativa. Mästerverket ser ni på min andra blogg. Lycka och Liv....

Av Lantliv - 7 oktober 2007 18:45

I måndags så anlände vårt nytillskott på djurfronten. Det är ju några stycken nu! Jag är egentligen ingen hundvän. Har varit uppvuxen med hundar i alla former och alltid varit runt hundar - så bagarens barn... Men det är ju inte så att jag avskyr dem...

Av Lantliv - 1 oktober 2007 10:50

I går var jag på meditationskurs - och led. Det gjorde ont överallt och jag upplevde aggression. Låter inte så kul va? Men idag känns det att något har hänt att ett lager har släppt. Hur - vad, det vet jag inte. Han som hade kursen har en liten dikt ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se