Direktlänk till inlägg 25 maj 2007

Kort inspel.....

Av Lantliv - 25 maj 2007 17:20

Ligger konstant och brottas med kirskålen i rabbaterna, fixar i växthuset (som BTW inte har fått några plattor). Har köpt en vinranka i allafall.  Många meter i hagarna har det också blivit och jag njuter. Det är sååå härligt att använda kroppen, efter ett års dvala. Väntar på en regnig dag så jag hinner blogga.


Men jag hinner kolla era bloggar emellanåt.


Är alldeles för dålig på att ta kort, men sonen gillar det - dock med varierade resultat. Och ibland med en alltför okritisk blick. Inte alltid jag vill se hur det ser ut på rikitgt. Här är en bild på lillasyster ur hans synvinkel.


 Kram på er alla vänner, glad pinigst och stor morsdagskram alla fantastiska mammor!

 
ANNONS
 
Dubbelörnen

Dubbelörnen

25 maj 2007 17:42

Gissa om jag är glad att få ett livstecken fr dig!!! Svarta faran sliter varg, men stretar på bra. Trots en massa gruskörande in i växthuset. Det blev 10 tomatplantor!, 2 physalis, paprika, olika chili o i helg kommer 3 gurkplantor. Trots allt detta finns massa utrymme kvar. Bord o stolar ska också på plats.

Njuter av försommaren o datatiden kommer att minska här med...

Kramar vännen

http://karljohansgarden.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

25 maj 2007 23:00

Barn tar ofta sitbra bilder!!!
Så även denna!
Kram!

 
Lisa

Lisa

29 maj 2007 17:12

Ja, här slits det också i rabatterna, dock inte kirskål som faktiskt inte finns här uppe, menväl maskrosor.. Kul att höra att du lever!

http://mittlillahus.blogspot.com

 
Katarina i Finland

Katarina i Finland

30 maj 2007 22:49

Hej :)
Har kikat in på din blogg! Bilden med balplasten som fastnat i träden ser bekant ut ;) Vi håller som bäst på att stänga hagar, bor ganska långt norrut så djuren släpps ganska sent.
Ha det bra! :)

http://rosapimpinellifolia.blogspot.com

 
IT-mamman

IT-mamman

30 maj 2007 22:50

Åh, gullunge! Alltså jag menar lillan din! Och vad gulligt av storebror att ta en sån bild!

http://itmamman.wordpress.com

 
Ingen bild

Dubbelörnen

31 maj 2007 16:45

Du arbetar väl inte ihjäl dig under denna årstid?! Jag har som vanligt delgerat arbetet under pingsten;)
Inatt hade vi värsta actionrullen utanför. Är det så här att bo på landet?!

Kram

 
Clara

Clara

5 juni 2007 21:46

Hallegud så söt! jag hoppas du har det bra och inte jobbar för hårt! Men det kan iofs vara skönt att få kroppsarbeta ute i det fria....kram

http://claraslinneskap.blogspot.com

 
kicki

kicki

7 juni 2007 11:13

Vilken gullegris..och vilka ögon...
Ha det bra i sommarsolen.
Kicki i Värmland

http://kickilettenstrom.blogg.se

 
Ingen bild

Esters mamma

7 juni 2007 13:24

vill bara komma in och säga..
hoppas att du har det bra i värmen och att de dina har det bra
kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lantliv - 31 mars 2008 14:28

Jag hittade en uppmaning hos Clara som jag skulle vilja dela med mig av! Ta 20 minuter till denna - SNÄLLA   The story of stuff           ...

Av Lantliv - 22 mars 2008 14:54

Mina påskägg  

Av Lantliv - 23 oktober 2007 13:23

I söndags var jag och sonen kreativa. Mästerverket ser ni på min andra blogg. Lycka och Liv....

Av Lantliv - 7 oktober 2007 18:45

I måndags så anlände vårt nytillskott på djurfronten. Det är ju några stycken nu! Jag är egentligen ingen hundvän. Har varit uppvuxen med hundar i alla former och alltid varit runt hundar - så bagarens barn... Men det är ju inte så att jag avskyr dem...

Av Lantliv - 1 oktober 2007 10:50

I går var jag på meditationskurs - och led. Det gjorde ont överallt och jag upplevde aggression. Låter inte så kul va? Men idag känns det att något har hänt att ett lager har släppt. Hur - vad, det vet jag inte. Han som hade kursen har en liten dikt ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se