Direktlänk till inlägg 7 maj 2007

Fullt upp

Av Lantliv - 7 maj 2007 17:55

Just nu går det undan. Mycket att göra på farmen. Vårbruket har satt igång. Sen är det allt som ska förberedas inför sommaren. Djuren ska ut och hagar ska gås igenom eller göras nya. Sånt kan även bebis och mamman vara med på. Skönt att få använda kroppen som varit i dvala i ett år.


I vår kommun får man ställa ut grovsopor på gården två gånger varje år som de kommer och hämtar. Man anmäler några veckor innan och sen har de två veckor som de far runt i området och hämtar upp gamla möbler, vitvaror, elverktyg och annat rat. Väldigt bra - snacka om Feng shui när man går runt och slänger allt man har samlat på lon, i förråd m.m Det har vi hållt på med de senaste dagarna. Ifjol hann vi inte riktigt med här för att vi koncentrerade oss på städningen i vårt gamla hus då. Så nu är det är en stor hög vid potatiskällaren. Skönt, skönt.



Ett nöje just nu är att rensa perennarabatterna. Har rensat ur lavendeln, tänk när den ser ut så här....

Det hinns inte riktigt med att sitta vid datorn dessa dagar, och när jag gör det skyndar jag mig runt på era sidor.

 
 
Dubbelörnen

Dubbelörnen

7 maj 2007 18:21

Härligt att få ett livstecken fr dig! förstår att ni har fullt upp under denna period.

Kommer nog heller inte att sitta vid datorn så mycket när värmen kommer på riktigt o alla odlingar hos oss tar fart ;)

Kramar

http://karljohansgarden.blogspot.com

 
Esters mamma

Esters mamma

7 maj 2007 22:23

Så du är uppe om kvällarna :-)
Har ni haft det bra idag? Perennerna som du får över kan du skicka till mig. Jag har försökt tigga av grannen förra veckan men hon fattade nog inte vinken. -Åhh en sån vill jag ha... Ja dom är fina fick jag till svar.
Hon är snäll ändå vår granntant, 75 år.

http://estersmamma.blogg.se

 
stina

stina

7 maj 2007 22:25

Du verkar vara en redigt go och rar människa du. Puss Stina

http://hemmapalandet.blogspot.com

 
Clara

Clara

9 maj 2007 07:06

Jag förstår att ni har fullt upp och att du inte hinner sitta framför datorn. Ni har ju en stor gård...så det är klart att där finns att göra!!! men visst är det härligt att jobba med kroppen ute i det härliga vårvädret....ännu härligare att rensa ut gammalt bråte, man känner sig så lätt efteråt...en massa energi som frigörs förmodligen. Allt det där skräpet vi samlar på oss är ju riktiga energitjuvar!
Kram och ha det så skönt!

http://claraslinneskap.blogspot.com

 
Ellasmamma

Ellasmamma

9 maj 2007 08:56

Härligt att du kan vara utomhus denna årstid, just nu är det trist med ett jobb inne. Tur man är mamma ledig också. Min lavendel ser inte ut så där, än....

http://ellasmamma.blogspot.com

 
Mossfolk

Mossfolk

9 maj 2007 23:04

Vilket smidigt sätt att bli av med bråten! Och att fixa hagar är visserligen rätt tråkigt, men med fint väder är det lite mysigt och väldigt somrigt med. Inatt sover flera av våra hästar ute för första gången i år!

http://mossfolk.blogspot.com

 
Ingen bild

Viq

14 maj 2007 16:17

Jag trodde alla kommuner hade på det där viset jag :) Aja, Höga Kusten

 
Fialotta

Fialotta

14 maj 2007 18:58

Den kan jag tänka mig att det är fullrulle nu. Vad härligt att du den lilla kan vara med. Gud jag önskar att man fick chansen att rensa ut och att en bil kom och hämtade det. Man kan ju konsten att samla på sig allt för mycket grejer :)

http://www.fialotta.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lantliv - 31 mars 2008 14:28

Jag hittade en uppmaning hos Clara som jag skulle vilja dela med mig av! Ta 20 minuter till denna - SNÄLLA   The story of stuff           ...

Av Lantliv - 22 mars 2008 14:54

Mina påskägg  

Av Lantliv - 23 oktober 2007 13:23

I söndags var jag och sonen kreativa. Mästerverket ser ni på min andra blogg. Lycka och Liv....

Av Lantliv - 7 oktober 2007 18:45

I måndags så anlände vårt nytillskott på djurfronten. Det är ju några stycken nu! Jag är egentligen ingen hundvän. Har varit uppvuxen med hundar i alla former och alltid varit runt hundar - så bagarens barn... Men det är ju inte så att jag avskyr dem...

Av Lantliv - 1 oktober 2007 10:50

I går var jag på meditationskurs - och led. Det gjorde ont överallt och jag upplevde aggression. Låter inte så kul va? Men idag känns det att något har hänt att ett lager har släppt. Hur - vad, det vet jag inte. Han som hade kursen har en liten dikt ...

Ovido - Quiz & Flashcards