Direktlänk till inlägg 23 april 2007

Dagens händelser

Av Lantliv - 23 april 2007 16:38

I tidigare avsnitt av "Växthusföljetongen" har ni fått följa hur Dubbelörnen och Lantliv kämpar om vem som ska vinna årets kamp. Den ooooerhört viktiga kampen gäller vem som först hinner att sätta upp sitt nyinköpta växthus.


Som av en slump beställdes, helt ovetande om varandra, varsitt exakt likadant växthus från samma leverantör och som levererades hem till Sörmland (Dubbelörnen) och Höga Kusten (Lantliv) på samma dag (tror jag).


Dubbelörnen leder just nu matchen med gjutna plintar och färdig monterat skelett. Till helgen kommer rutorna (plast) att monteras är det utlovat. Lantliv har just idag grävt grunden till sitt växthus och gjort ramen. Skelettet är färdigmonterat och nu är det bara resten kvar....


Jo men, titta gamm-traktorn funscherar ju! Här åkte jag och Bebis på till Babymassagen.


Till sin hjälp har Lantliv ett stycke gamm-traktor som är svårstartad samt en ny stor-traktor som dock inte har behövts ännu.


På dubbelörnens sida står Svarta faran...


Så här såg det utnär vi kom hem. Ser proffsigt ut va! Tänk så mycket matjord som som får plats, å gödsel och annat nyttigt som finns på en bondgård (förutom traktorer då). Ska lägga i sand också för dräneringen - inte för att jag vill skryta... INTE ALLS!


Vem ska vinna matchen??? Gå in på Unibet och satsa, oddsen är nu.. Nej jag bara skojar.

 
ANNONS
 
Dubbelörnen

Dubbelörnen

23 april 2007 17:04

Gääääässssppp.... Hiskeligt mycket jobb för ett växthus. Svarta Faran hade klarat detta galant, har bara inte funnit skopan till den än, ligger väl här någonstans...

Men som sagt, återstår ju helheten, med fönster, området precis runt växthuset o framför allt växterna!!!

Näää, känner nog fortfarande för lättiplätt varianten... Himla mycket väsen för så lite... hååhååjaajaaa, gudarsch schymning.... gäääässsppp

Kramar *fnitter*

http://karljohansgarden.blogspot.com

 
Ingen bild

Dubbelörnen

23 april 2007 17:07

Glömde säga att jag har letat på våra ägor(!) detta som du säger ALLA har tågräls... Har inte hittat något som liknar detta, inte ens uppe i backen i skogen under granarna...
Tågräls??!!! Växthus??!!! Ja,ja,ja, nån norrländsk modeshang förståss som sörlänningar inte begrip sig på...

 
kicki

kicki

23 april 2007 17:15

Vilken helmysig sida, bor på landet vi också så jag kan riktigt känna lukten just nu.
kicki i Molkom

http://kickilettensrom.blogg.se

 
Mossfolk

Mossfolk

23 april 2007 22:58

Jag hejar på den som vinner växthusuppsättningstävlingen!

http://mossfolk.blogspot.com

 
killfröken

killfröken

24 april 2007 07:15

Spännande med lite blodtörstig tävling så här mitt i vardagen. Jag hejjar på dig!

http://killfroken.blogg.se

 
Ingen bild

Lantliv

24 april 2007 08:36

Dubbelörnen: Ärligt så har jag inte fattat riktigt hur det med tågrälsen ska funka, men bildbevis utlovas. Får se om du är såå trött i slutet på veckan då den rafflande slutstriden väntar ha,ha
Kicki: Tack snälla, nu ska jag genast springa in till dig och kolla.
Mossfolk: Ja se hästmänniskor hi,hi
Killfröken: En RIKTIG supporter! Tackar och bugar. Hälsa ungarna : )

 
Signe

Signe

24 april 2007 09:01

Ska bli kul att se vem som vinner tävlingen! hihi :)

http://designe.blogg.se

 
Clara

Clara

24 april 2007 09:04

Det här kommer att bli ooooooolidligt spännande :) Ser bra ut så här långt!
Fick du mitt mailsvar ?
Kram

http://claraslinneskap.blogspot.com

 
Lisa

Lisa

24 april 2007 10:10

Jag hejar på dig Lantliv!

http://mittlillahus.blogspot.com

 
Ingen bild

Dubelörnen

24 april 2007 10:21

Min man är superklipsk o säger att han nog tror hur mannen din har räknat ut det hela. Han tyckte t o m det var mycket smart tänkt, lät imponerad. Men sedan la han till att självklart kan han greja sånt med redskap som han har o bonde som han är... hmmm

Vädret rapporteras till helgen bli över hövens hett här nere... så startskottet går åter lördag morgon 0730!
Oavsett vinnare så besöker jag nog ditt växthus i sommar om vägen leder oss dit... ;)

Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lantliv - 31 mars 2008 14:28

Jag hittade en uppmaning hos Clara som jag skulle vilja dela med mig av! Ta 20 minuter till denna - SNÄLLA   The story of stuff           ...

Av Lantliv - 22 mars 2008 14:54

Mina påskägg  

Av Lantliv - 23 oktober 2007 13:23

I söndags var jag och sonen kreativa. Mästerverket ser ni på min andra blogg. Lycka och Liv....

Av Lantliv - 7 oktober 2007 18:45

I måndags så anlände vårt nytillskott på djurfronten. Det är ju några stycken nu! Jag är egentligen ingen hundvän. Har varit uppvuxen med hundar i alla former och alltid varit runt hundar - så bagarens barn... Men det är ju inte så att jag avskyr dem...

Av Lantliv - 1 oktober 2007 10:50

I går var jag på meditationskurs - och led. Det gjorde ont överallt och jag upplevde aggression. Låter inte så kul va? Men idag känns det att något har hänt att ett lager har släppt. Hur - vad, det vet jag inte. Han som hade kursen har en liten dikt ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se