Direktlänk till inlägg 29 mars 2007

Äntligen Babysim

Av Lantliv - 29 mars 2007 12:53

Å så fick vi äntligen hoppa i polen Bebis och jag. Det var kanonmysigt. Bäst tyckte Bebis det var att ligga på rygg i vattnet. Lite konstigt med tanke på att båda våra andra barn har hatat att ligga på just rygg i vattnet. Bebis är toppen att ha med sig, hon tycker bara att det är så spännande att se på allt nytt. I duschen satt hon i sin barnstol och bara sparkade med benen och njöt i fulla drag på att titta på mamma som duschade och alla andra som rörde sig omkring. Jag fick t.o.m torka lite i bastun - skööönt. Jag älskar att basta, i vårt förra hus hade vi bastu, men inte här och det är en stor sorg. En bastu ligger högt på prioriteringslistan. Mitt sätt att koppla av. Tack alla för ert engagemang, det är så underbart och stärkande att starta upp datorn och få läsa era kommentarer.Här nedan kommer en bild på kalvar, som ni ser är det inte så kul ute i hagarna nu, blött och geggigt. Sen kommer en bild från vår utflykt i helgen, då var det fortfarande snö, men nu tror jag inte det går att åka skidor där längre, snön försvinner supersnabbt nu i vårsolen.

 
 
Ingen bild

Persilja

29 mars 2007 20:03

Såå mysigt det ser ut! Måste hinna med fler skidturer innan det är försent för i år. Här kan vi nog åka några veckor till. Vänta inte till morgondagen vad du kan göra idag, var det inte så man skulle tänka?

 
Liten

Liten

29 mars 2007 22:04

Meen va söta kalvarna är..och det är så mysigt att se kalvar som får gå med sina mammor oxå!

http://liten.bloggagratis.se

 
Esters mamma

Esters mamma

29 mars 2007 22:13

Jag är uppvuxen på en liten bondgård och man fick alltid ha *egna* kalvar som man skötte om, vad som hände med dom sen det har jag glömt.
Tack för titten och välkommen tillbaka.

http://estersmamma.blogg.se

 
Ingen bild

Lantliv

29 mars 2007 22:15

Persilja åk! Det är ju bästa tiden nu, varmt och skönt, vi kan INTE börja med trädgårdsarbete. Det är ljust på kvällarna och med skidorna kommer man långt på kortare tid.

Liten: Ekologiska kalvar FÅR inte skiljas från mamman direkt. Vi har dikor och då går de i flocken hela tiden - tills de blir stora eller på vissa ställen tills de inte behöver dia mer.

 
Ingen bild

Lantliv igen

29 mars 2007 22:19

Esters mamma - jag tittar gärna in igen. Kul att du hittade till mig. Skulle tro att kalvarna blev kvigor och om det var mjölkkor på gården så blev de nog till mjölkkossor så fort de fått en egen kalv. Var det tjurkalvar så såldes dom och eller gick till slakt - brukade vara så när vi var små. Eftersom det var mest mjölkgårdar då. Nu för tiden är det väldigt olika hur gårdarna är uppbygda, men det kanske jag kan berätta om någon gång : )

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lantliv - 31 mars 2008 14:28

Jag hittade en uppmaning hos Clara som jag skulle vilja dela med mig av! Ta 20 minuter till denna - SNÄLLA   The story of stuff           ...

Av Lantliv - 22 mars 2008 14:54

Mina påskägg  

Av Lantliv - 23 oktober 2007 13:23

I söndags var jag och sonen kreativa. Mästerverket ser ni på min andra blogg. Lycka och Liv....

Av Lantliv - 7 oktober 2007 18:45

I måndags så anlände vårt nytillskott på djurfronten. Det är ju några stycken nu! Jag är egentligen ingen hundvän. Har varit uppvuxen med hundar i alla former och alltid varit runt hundar - så bagarens barn... Men det är ju inte så att jag avskyr dem...

Av Lantliv - 1 oktober 2007 10:50

I går var jag på meditationskurs - och led. Det gjorde ont överallt och jag upplevde aggression. Låter inte så kul va? Men idag känns det att något har hänt att ett lager har släppt. Hur - vad, det vet jag inte. Han som hade kursen har en liten dikt ...

Skapa flashcards