Direktlänk till inlägg 26 mars 2007

Nya tag framåt

Av Lantliv - 26 mars 2007 13:50

Vilket väder. Vi har haft tre fantastiska dagar med strålande sol. En lördag med pimpeltävling och bymys på fjärden. Fast mina barn hade ett par föräldrar som inte var så goda vänner. Orkar inte bråka mer. På Söndagen åkte barnen skidor och vi gick på utflykt i skogen med fika. Bebis är jättemysig att ta med på saker - hon bara sover och sover och äter någon gång. Hon älskar när det är liv och rörelse runt om kring. En till kalv har ploppat ut och imorgon får vi se hur det blir med hästarna. Det rullar på och vi har haft lite betesplanering inför sommaren idag. I morse var jag hos sjukgymnasten igen och fick lite nya övningar. Det har fungerat bra även om jag inte gjort övningarna så ofta som jag borde. Det känns att de är väl genomtänkta och har effekt. Annars tycker jag att man brukar få lite standard övningar som är jättetråkiga och som känns rätt meningslösa när det gäller nacke och axlar.Bäst i helgen har varit: Att jag faktiskt har sprungit den tredje gången denna vecka. Men idag blir det lugnt mina ben är lite slutkörda, det blev ju mycket gående i helgen och sen var det jättetungt att springa igår. Men jag var ute över en timme och gick och sprang om vart annat. Att barnen haft det bra, fått gjort mycket "nyttiga" saker som att vara ute och leka m.mAtt jag fick sätta om pelargonerna och lite krukväxter ute i solen.Imogon fyller sambon år. Vad ger man någon helt utan tidsuppfattnig och med en mycket väl utvecklad talang att leva i sin egen lilla värld helt utan bekymmer och planering?Äh, jag tror han får en elvisp, våran gamla är trasig.

 
 
Ingen bild

Astrid

26 mars 2007 19:33

Jamen en elvisp blir toppen! Försök och plocka fram minnen ifrån den sommaren ni träffades, kommer du ihåg???
Att allt gick väldigt fort minns jag, och att det var bara så att ni var ämnade för varandra. Keep it up darling, känner igen mig och vill med dessa rader att du ska tänka på att Du är toppen! Tänker på dig.

 
Clara

Clara

27 mars 2007 08:54

Nu kunde jag inte låta bli att skratta , samtidigt som jag tycker synd om dig, men det lät så roligt ...att du skulle ge sambon den gamla elvispen i present :) Ni är ju i den "jobbiga" fasen i ert förhållande just nu. När ALLT händer och kräver en massa av en.....jag minns hur det kändes,hopplöst och förvirrande...Men försök orka kämpa...det lönar sig i slutänden.Livet är ju som en j-vla berg&dalbana...men vi har ju köpt biljetten så det är bara att åka med och hålla i sig hårt och samtidigt försöka njuta av utsikten när man befinner sig högst upp! Innan det bär neråt igen.... :=}

http://claraslinneskap.bloggagratis.se

 
Liten

Liten

27 mars 2007 09:05

En elvisp blir ju en perfekt present :) Och sen kan du ju ge honom en almanacka eller en klocka så får han en fin pik och lite tidsuppfattning :)

Kram

http://liten.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Lantliv

27 mars 2007 09:33

Tack för peppingen alla ni! En elvisp blir det - men en ny. Sen får han lite andra saker också. Klocka har han redan men de hjälper inte : )
Gu va bra liknelse Clara med berg och dal bana, min målbild är också att det lönar sig i slutänden - tack vännen.

 
Kaffeflickan

Kaffeflickan

27 mars 2007 20:58

En klocka kanske???

http://timelessrooms.blogspot.com

 
Dubbelörnen

Dubbelörnen

27 mars 2007 22:15

ja, bara så du vet... du ska inte tro du är ensam om att i perioder känna så här... Tror nog vi flesta har känt att vi inte befunnit oss på samma planet som våra män.... Men till slut brukar man landa på samma ställe, men det tar tid... :)

Kramar

http://karljohansgarden.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

28 mars 2007 10:03

Hej söstra mi!
Jag fattar precis din tanke. Min man har oxå skapat ett eget litet mikrokosmos härinne i vår familj. I hans värld är det aldrig stress, aldrig oro, bara lugnt och skönt. Han får alltid tänka sina tankar klart, alltid göra sin projekt från början till slut utan avbrott. Och han behöver inte driva familjen framåt. Vi som lever utanför hans lilla skyddade vrå har ett helt annat tempo, massor av oro, stress och kämparanda. Och man blir bara så TRÖTT ibland. Det är jobbigt att ro ensam och samtidigt hålla kursen. Och när man nån gång tappar styrfarten är det så tungt att veta att det hänger på mig om skutan ska få fart och rätt kurs igen. Och samtidigt bär jag oron för att jag en vacker dag inte orkar styra längre eller tänk om jag gör myteri???

 
Ingen bild

Lantliv

28 mars 2007 10:19

Åh tack för er stöttning! Det betyder mer än ni tror. Myteritanken är ju frestande ibland. Funderar på om man kan göra det i en berg och dal-bana som Clara beskriver. Att kapa vagnen längst ner och köra den själv längst upp - fast är det inte det man gör men med 85 kg barlast (mannen? Nä men vissa perioder är det bättre men det är den där eviga kampen som tar musten ur mig ibland. Tusen kramar min fina bloggarfamilj : )

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lantliv - 31 mars 2008 14:28

Jag hittade en uppmaning hos Clara som jag skulle vilja dela med mig av! Ta 20 minuter till denna - SNÄLLA   The story of stuff           ...

Av Lantliv - 22 mars 2008 14:54

Mina påskägg  

Av Lantliv - 23 oktober 2007 13:23

I söndags var jag och sonen kreativa. Mästerverket ser ni på min andra blogg. Lycka och Liv....

Av Lantliv - 7 oktober 2007 18:45

I måndags så anlände vårt nytillskott på djurfronten. Det är ju några stycken nu! Jag är egentligen ingen hundvän. Har varit uppvuxen med hundar i alla former och alltid varit runt hundar - så bagarens barn... Men det är ju inte så att jag avskyr dem...

Av Lantliv - 1 oktober 2007 10:50

I går var jag på meditationskurs - och led. Det gjorde ont överallt och jag upplevde aggression. Låter inte så kul va? Men idag känns det att något har hänt att ett lager har släppt. Hur - vad, det vet jag inte. Han som hade kursen har en liten dikt ...

Ovido - Quiz & Flashcards