Direktlänk till inlägg 14 mars 2007

Hur gick det med träningen?

Av Lantliv - 14 mars 2007 21:16

Nop, ingen springning. Men nu är jag snart klar med bokslutsfixet och det är värt mer. Med det ur världen (överlämnat helt i konsulternas händer) kan jag börja min mammaledighet på riktigt. Och då - då ska jag så fröer, börja fixa ute, måla köket om jag får lust eller de där möblerna som står och väntar. Och bara leeeva. Känner att jag är på väg upp, snart kan jag nog ta en baravara dag och bara njuta. Fredagen ser rätt tom ut i mannens kalender - kanske hinner vi prata med varandra då?Men jag har sjutsat barnen till barngympan - det är väl nästan som att träna - eller?Inspirerad av alla bloggares shoppingrundor lägger jag in ett kort på mitt senaste fynd, två ramar - kanske inte så märkvärdiga, men vet ni var jag köpt dem? Det är liksom det som är poängen. Jo, efter ett Ikea besök förra veckan så skulle mannen absolut in på Biltema, och där låg dem och skrek:-Köp oss, köp oss!Så vad skulle jag göra, nån måste ju rädda dem undan bildels-döden.Jo det är jag i ramen till höger fast för 13 är sen. Don't mind the färg på väggen, det är köket som ska målas om.

 
ANNONS
 
Dubbelörnen

Dubbelörnen

14 mars 2007 22:40

Jag är också en fan av tavelramar... Kan bara inte låta bli att köpa när jag hittar så fina... Det finns en otrolig inredningsbutik i Stockholm TheOne heter den o de har de mest underbara ramar som man bara kan drömma om...
Kramar

http://karljohansgarden.blogspot.com

 
Clara

Clara

15 mars 2007 09:09

Tänk att man kan fynda så snygga ramar på Biltema!
Ett annat ställe som kan vara en guldgruva när det gäller ramar är Kupan(Röda Korset) eller andra second hand butiker...har själv gjort en del fynd där under åren.
Ha det bra!

http://claraslinneskap.bloggagratis.se

 
Fialotta

Fialotta

15 mars 2007 19:56

På BILTEMA!!!!!! Oj oj jag måste nog följa in men mannen nästa gång han är där :)
Väldigt fina var dom! Vad skönt att få tid till att pyssla på med lita allt möjligt. Jag vill också ha hus, med rabatter, så jag får så frön.
Trevlig kväll!

http://www.fialotta.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lantliv - 31 mars 2008 14:28

Jag hittade en uppmaning hos Clara som jag skulle vilja dela med mig av! Ta 20 minuter till denna - SNÄLLA   The story of stuff           ...

Av Lantliv - 22 mars 2008 14:54

Mina påskägg  

Av Lantliv - 23 oktober 2007 13:23

I söndags var jag och sonen kreativa. Mästerverket ser ni på min andra blogg. Lycka och Liv....

Av Lantliv - 7 oktober 2007 18:45

I måndags så anlände vårt nytillskott på djurfronten. Det är ju några stycken nu! Jag är egentligen ingen hundvän. Har varit uppvuxen med hundar i alla former och alltid varit runt hundar - så bagarens barn... Men det är ju inte så att jag avskyr dem...

Av Lantliv - 1 oktober 2007 10:50

I går var jag på meditationskurs - och led. Det gjorde ont överallt och jag upplevde aggression. Låter inte så kul va? Men idag känns det att något har hänt att ett lager har släppt. Hur - vad, det vet jag inte. Han som hade kursen har en liten dikt ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se