Direktlänk till inlägg 13 mars 2007

Barn säger så roliga saker.

Av Lantliv - 13 mars 2007 19:33

Fick ett sånt där roligt mejl med olika saker barn sagt. Har fått det förut men det är så många bra saker att skratta åt. En av roligheterna säger en liten tjej som bestämt hävdar att hennes farmor inte gillar att sola topless eftersom farmors toppar har blivit så lösaktiga. Hi Hi Detta fick mig att tänka på vad min dotter sa till mig när hon var tre år och i värsta barbieåldern. Hon satt på toaletten och jag stod där i bara trosorna och höll på att fixa iordning mig. - Mamma, när jag blir stor ska jag också ha sådana där bröst som du har. Sådana där raka och långa.- Ja men visst sa jag, det blir ju bra. Men du ska inte ha sådana där som Barbie har då?- NEHE! Skrattar hon, det går ju inte. Några månader senare deklarerade hon en morgon:- Men MAMMA vad dina bröst har vuxit. Nu är det ju ännu längreÄlskade ungarSom försvar åt mina bröst måste jag säga att jag ammade hennes lillebror precis denna period, samt att min bröst är helt ok, det är ingen dramatisk förändring vi talar om : )Måste också få återge en till rolighet från dagens mejl. Det en pojke som glatt deklarera att män fortsätter att göra celler hela livet men att de också kommer till en viss ålder. Den åldern kallas panikåldern.Min fråga: Varför pratas det så lite om den åldern?

 
ANNONS
 
Dubbelörnen

Dubbelörnen

13 mars 2007 22:22

På den sista frågan är svaret... För att män är kvar i stenåldersstadiet... När de drabbas av "panikåldern" så går de in i grottan o funderar... När de funderat klart kommer de ut o allt har förhoppningsvis passerat.

kramar

http://karljohansgarden.blogspot.com

 
Clara

Clara

14 mars 2007 07:54

Barn säger så roliga saker....jag önskar att man haft en bok när barnen var små, där man skrivit upp roliga saker de sagt. För man glömmer ju.....mina barn är ju 24 och 20(tvillingar) så det är ju ett tag sedan man hade små barn. men iofs så kan de fortfarande säga roliga saker :)
Du stälde frågan: Varför talar man aldrig om ålder...oh, där har vi ett intressant ämne...det är ju inte "inne" att åldras idag...de flesta gör allt för att dölja sitt åldrande...färgar över de små grå, gör små lyft här och där,tandblekning, bröstoperationer...you name it. Själv tycker jag mest att det är patetiskt!
Att hålla sig i fysiskt och psykiskt gott trim är ju en sak men annars är det alldeles för mycket fokus på YTAN idag!!! Ingen bryr sig om insidan utan bara skalet....:(
Varför är allt annat som är gammalt och "antikt" värt så mycket idag...Antikrundan är ju det program som ligger på tittartoppen, men en gammal människa är ju inte värd ett skit :(
Till syvende och sist så handlar det om de förb-de pengarna.....en gammal människa genererar ju inga pengar.....oj vad jag skrev mycket nu...sorry! Det märks inte att det var ett ämne som fick mig i spinn...eller va!?
Ha det bra och sköt om dig!

http://claraslinneskap.bloggagratis.se

 
clara

clara

14 mars 2007 07:56

Nu glömde jag ju säga:
Vilken fin bakgrund du gjort...man får riktiga vårkänslor!

http://claraslinneskap.bloggagratis.se

 
Fialotta

Fialotta

14 mars 2007 10:24

Nämen ungar är ju bara för härliga! Ja du jag undrar också varför det talas om männen olika "perioder" Så sällan. Får man inget veta är det inte lätt för oss kvinnor att förstå sig på dem.

http://www.fialotta.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Lantliv

14 mars 2007 10:40

Det är så roligt att blogga i och med den här intraktiviteten. ni är så gulliga som skriver så bra och roliga kommenterar. dEt är så kul att starta datorn. Inte konstigt man blir beroende!

 
Clara

Clara

14 mars 2007 10:48

Beroende...jag....nääää :)
Jag har märkt att det här bloggandet tenderar att ta över hela min dag så nu har jag bestämt...
att from imorgon så är det ENDAST bloggtid mellan 7,00-9,00 för min del.
Men det är ju så kul och det finns ju så MÅNGA trevliga bloggar....men är det bestämt så är det.. :)

http://claraslinneskap.bloggagratis.se

 
stina

stina

14 mars 2007 11:17

Haha...Jadu , ungar. De säger då vad de tänker.

Ja, jag ska vila. Tack, för att du tänker på mig, pussgroda. Stina

http://hemmapalandet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lantliv - 31 mars 2008 14:28

Jag hittade en uppmaning hos Clara som jag skulle vilja dela med mig av! Ta 20 minuter till denna - SNÄLLA   The story of stuff           ...

Av Lantliv - 22 mars 2008 14:54

Mina påskägg  

Av Lantliv - 23 oktober 2007 13:23

I söndags var jag och sonen kreativa. Mästerverket ser ni på min andra blogg. Lycka och Liv....

Av Lantliv - 7 oktober 2007 18:45

I måndags så anlände vårt nytillskott på djurfronten. Det är ju några stycken nu! Jag är egentligen ingen hundvän. Har varit uppvuxen med hundar i alla former och alltid varit runt hundar - så bagarens barn... Men det är ju inte så att jag avskyr dem...

Av Lantliv - 1 oktober 2007 10:50

I går var jag på meditationskurs - och led. Det gjorde ont överallt och jag upplevde aggression. Låter inte så kul va? Men idag känns det att något har hänt att ett lager har släppt. Hur - vad, det vet jag inte. Han som hade kursen har en liten dikt ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se