Direktlänk till inlägg 13 mars 2007

Hästar och platt bröstrygg

Av Lantliv - 13 mars 2007 14:57

Fick ett psykbryt igår på att allt bara kostar pengar och inga pengar kommer in. (inte riktigt sant men om vi hårddrar det så..) Eftersom det är jag som har koll på ekonomin blir jag så irriterad när det kommer hem grejer som jag inte vet är beställda. Idag dök det upp en ny el-stängselapparat. Ingen stor grej men det är så lätt att bara beställa när man inte har någon koll. Dessutom så ska vi sälja två hästar i vår för att vi ska ha lite färre nu (vi har 12 st) när vi fått en bebis och inte har lika mycket tid. Vi ska också bygga ut för korna i sommar så det kommer inte alls bli mycket tid över till hästverksamheten. Hästförsäljningen är en sån sak som HAN ska fixa. Vi har intresserade och vi har bestämt att vi ska sätta ut en annons. Men det blir aldrig - och då tycker jag att man ska inte göra av med pengar hejvilt om man inte ens orkar lyfta en arm för att få in lite extra pengar. Så det så.Så igår fick vi (ja jag fick fixa) in annonsen i allafall och det känns jätteskönt. Har redan svarat på ett mejl av en intressent. Dagen idag började inte så mycket bättre än igår. Bensinstopp (man kan inte tro det är sant) på väg till MITT första möte med sjukgymnasten - det drabbar alltid mej! Sambons bil (min har ju punka)har fel på bensinmätaren.... Snacka om att känna sig som familjen Taikon. Men med världen mest serviceinriktade mackägare så fixade det sig. De körde ut bensin till oss! En av fördelarna med att bo på landet.Sjukgymnasten var bra. Han förklarade att jag har en platt bröstrygg som jag kompenserar med en överrörlig nacke. Och det är därför jag har ont i nacke och axlar. Fick massage (sköönt) och övningar att göra. Dessutom förklarade han att många överrörliga personer har svårt att sitta och stå stilla eftersom man behöver byta ställning ofta. Ah-ha! Och jag som trodde jag var rastlös.Har hunnit njuta av solen och varit ute och plockat videkissar med bebis och sonen. Hann få altanen avsopad också - gillar sånt. Dottern kom hem från skolan idag på ett strålande humör och nu leker dem så bra. Bättre idag med andra ord.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Dubbelörnen

13 mars 2007 17:36

Jag tror man bara får acceptera att i ibland är det bara pest... Men ta o lyssna på "min" bok, lovar att den gör dig gott. Där talas det om tankar som inte är så bra, inte märkvärdiga o inte stora mer som "lite skit på antennen". Jag tror jag tillhör den skaran som dalar ibland för att jag har skit på antennen *skrattar* Skönt att se att vi inte är ensamma...
Kramar

 
Clara

Clara

14 mars 2007 07:43

Plockat videkisar...det låter ju mysigt och harmoniskt !
Fel på bensinmätaren....mindre harmoniskt :)
Har själv fått bensinslut och man känner sig som en "tönt" men hade samtidigt tur för bilen stannade 50m från en bensinstation....snäll bil!

http://claraslinneskap.bloggagratis.se

 
sara

sara

18 mars 2007 18:17

Hej, oj vilket härligt liv bland alla djur och i dina bästa år. Känner igen dina besvär som också jag led mycket av tidigare. Läkarna sa att det blir bättre när jag blir äldre och STELARE, tyckte det lät konstigt men så blev det :)

http://barasaras

 
Ingen bild

Lantliv

18 mars 2007 18:47

Hej Sara vad kul att du hittat hit. Du det där lät ju interssant - kanske ska lägga mig på soffan och vänta, hi,hi

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lantliv - 31 mars 2008 14:28

Jag hittade en uppmaning hos Clara som jag skulle vilja dela med mig av! Ta 20 minuter till denna - SNÄLLA   The story of stuff           ...

Av Lantliv - 22 mars 2008 14:54

Mina påskägg  

Av Lantliv - 23 oktober 2007 13:23

I söndags var jag och sonen kreativa. Mästerverket ser ni på min andra blogg. Lycka och Liv....

Av Lantliv - 7 oktober 2007 18:45

I måndags så anlände vårt nytillskott på djurfronten. Det är ju några stycken nu! Jag är egentligen ingen hundvän. Har varit uppvuxen med hundar i alla former och alltid varit runt hundar - så bagarens barn... Men det är ju inte så att jag avskyr dem...

Av Lantliv - 1 oktober 2007 10:50

I går var jag på meditationskurs - och led. Det gjorde ont överallt och jag upplevde aggression. Låter inte så kul va? Men idag känns det att något har hänt att ett lager har släppt. Hur - vad, det vet jag inte. Han som hade kursen har en liten dikt ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se