Direktlänk till inlägg 12 mars 2007

Denna dagen- fullt liv

Av Lantliv - 12 mars 2007 21:10

Usch en sån dag. När jag ramlar ner har jag så svårt att ta mig upp. Spelar ingen roll att jag VET att jag har det bra m.mDet föddes tre kalvar idag, veterinären skulle komma för att ta obligatoriska blodprover på fåren, fårsaxen som behövdes för att raka halsarna funkade inte så vi måste låna en från en annan bonde. En kalv ville inte kliva upp så vi måste låna råmjölk från en tredje bonde, kalven klarade sig inte - sånt händer, men inte kul. Vi hade kor där vi sätter fast hästarna och ikväll var det lektioner - så korna skulle därifrån. Det vara bara det min sambo hade för sig, efter han skjutsat barnen + allt ordinarie arbete på gården. Bebis hade ont i magen hela dagen, vägrade sova annat än i bärsjalen. Jag var på risigt humör, min bil har punka och verkstaden hade inte rätt däck. Jag hatar att köra mannens inget-fungerar-utan-special-trix bil. Hela huset är kaos och jag måste gå igenom papperen för bokslutet och försäljning av förra gården, som ligger på olika ställen sen flytten. Vilket inte fungerar så bra utan sambons assistans med Bebis.Att få till en joggingrunda var inte att tänka på. Kunde dock kolla några av era underbara bloggar emellanåt när jag fick gå omkring med bebis. Barnen var inte på alltför strålande humör när de kom hem - jag smittade dem väl och mannen var väl inte heller som tagen ur en Harlequin (eller vad det heter) roman, definitivt inte lika förstående som Kaffeflickans Men nu är dagen över och jag ska bara in på skatteverkets hemsida och registrera momsen, sambon ska bara ut och fodra djuren som står inne och kolla kalvarna sen är det God natt.Hoppas solen lyser imorgon och jag vaknar på rätt sida - KRAM

 
ANNONS
 
silwerwolf

silwerwolf

12 mars 2007 22:49

Oj det var en stressig dag...Hur hinner du med allt o jag som klagar på att jag inte har nått att göra då o då....Hoppas du får en lugn dag i morgon

http://blogg.passagen.se/silwerwolf

 
Erika

Erika

13 mars 2007 07:56

Åd, din stackare. Vad sja jag säga. Du och jag vet att "this too will pass", men fan vad jobbigt när man står mitt upp i det och allt faller ihop runt omkring, inklusive man själv. Hoppas idag är en bra dag. Ta en kaffe i solskenet (om du har det), det har jag.

http://baravanligtkaffetack.blogspot.com

 
Liten

Liten

13 mars 2007 09:25

Tycker att du oxå behöver en kram faktiskt så jag skickar en till dig i retur! Du har verkligen fullt upp på dagarna verkar det som :)

http://liten.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Lantliv

13 mars 2007 14:56

Hej och tack ni snälla för sympati och kramar. Det blir mycket lättare då. Idag är det lite bättre - solen värmer skönt.

 
Ingen bild

Persilja

13 mars 2007 15:12

Fniss! Kan inte låta bli att bli lite glad av att det är fler än jag som har skitdagar! Trots att man har allt man önskar sig känner man sig missnöjd och slut och arg och sur. Jag vill bara försvinna in i bloggvärlden. Men räddar det mig ur en svacka så är det väl inte bara av ondo. Varför ska vi kvinnor alltid känna oss dåliga fast vi hela tiden gör så gott vi kan? Man måste få va sur och grinig ibland! Särskilt när man har häcken full som du!!! Då är det ett skydd för att du ska ta dig igenom! Det är din RÄTT! Så det så! Och så ska man dessutom ha dåligt samvete för att man plötsligt fått ett intresse...(bloggvärlden). Kram!

 
Ingen bild

Lantliv

13 mars 2007 15:25

Yes - mer sånt. Precis vad man vill höra

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lantliv - 31 mars 2008 14:28

Jag hittade en uppmaning hos Clara som jag skulle vilja dela med mig av! Ta 20 minuter till denna - SNÄLLA   The story of stuff           ...

Av Lantliv - 22 mars 2008 14:54

Mina påskägg  

Av Lantliv - 23 oktober 2007 13:23

I söndags var jag och sonen kreativa. Mästerverket ser ni på min andra blogg. Lycka och Liv....

Av Lantliv - 7 oktober 2007 18:45

I måndags så anlände vårt nytillskott på djurfronten. Det är ju några stycken nu! Jag är egentligen ingen hundvän. Har varit uppvuxen med hundar i alla former och alltid varit runt hundar - så bagarens barn... Men det är ju inte så att jag avskyr dem...

Av Lantliv - 1 oktober 2007 10:50

I går var jag på meditationskurs - och led. Det gjorde ont överallt och jag upplevde aggression. Låter inte så kul va? Men idag känns det att något har hänt att ett lager har släppt. Hur - vad, det vet jag inte. Han som hade kursen har en liten dikt ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se